odk1 odk2 odk3 odk4

Menukaart



 

 
Wieringerweide Rundvlees  

Wij werken op onze kaart met Wieringerweide rundvlees

Smaakvol vlees uit de ecologische zone tussen de Noordzee en het IJsselmeer, afkomstig van “Schoon Vlees” boerderij Piet Ottens.
Op 104 hectare land in Westerland en Hippolytushoef mest Piet 450 runderen. Belgische Blauwe, verbetert roodbonte dikbillen en Blondes ’d Aquitaine.

Door de korte lijnen qua transport, maar ook communicatie en het streven naar een gezamenlijk streekproduct willen wij u laten kennismaken met dit wieringer product.

 

 
VOORGERECHTEN  

Scharrel plank (vanaf 2 pers, prijs p.p)
Bourgondische plank met een diversiteit aan voorgerechten

€ 17.50
Gamba’s
in pittige knoflook olie.
€ 13,75
Carpaccio van Hollands weide vlees
met pestodressing en parmezaanse kaas
€ 13,50
Gerookte kip
met spekkruimels en honing-mosterdsaus.
€ 13.50
Wieringer Palet
gamba's, Waddengarnalen en garnalenbitterbal
€ 18,75
Visallergaartje
diverse soorten vis en schaaldieren
€ 14,25
Gebakken champignons
met roomsaus en gegratineerd met kaas
€   9,75
Geitenkaassalade
met o.a. walnoten en honing
€   11,50
   
SOEP  
Proeverijtje van drie soepen €   8,50
Romige mosterdsoep met krokante spekjes €   7,50
Uiensoep gegratineerd met kaas €   7,50
Tomatensoep van pomodori tomaat €   7,50
Broodplankje met kruidenboter   p.p. €   3,50
* Alle soepen worden geserveerd met broodplankje, kruidenboter.  
   
HOOFDGERECHTEN (vlees)  
Biefstuk Ongder de Kukel
met spek, ui, en champignons
€ 29,50
 Kalfs rib-eye
met saus naar keuze
€ 29,50
Wieringerweide Biefstuk
met saus naar keuze
€ 27,50
Mixed-grill
combinatie van  biefstuk, varkenshaas
met saus naar keuze
€ 26,75
Varkenshaas
gevuld met roomkaas en rodeportsaus
€ 24,50
Vegetarisch
Groente lasagna met een hartige pie met groenten zoete aardappel en linzen
€ 24,50
* Keuze sauzen: roomsaus, pepersaus, rodeportsaus ,knoflooksaus, of kruidenboter  

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet,aardappel garnituur,groente en compote

 

 

 
HOOFDGERECHTEN (vis)  
Gebakken Zalmmoot
met dillesaus
€ 24,50

Zeewolf
uit de oven met mosterdsaus en spek

€ 24,50
   
NAGERECHTEN  

Chocolade mousse
huisgemaakt met slagroom.

€   9,75
Sorbet met slagroom
aarbeien en vanille ijs vruchten en aardbeiensaus
€   9,75

Spuculaas panna cotta
geserveerd met mokka ijs

€   9,75
Dame blanche
vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
 
€   9,75
Hazelnoot praline
hazelnoot praline ijs met kletskoppen en slagroom
 
€   9,75
Grand Dessert
een selectie van de ijskaart.
 
€  12,75

Schaaltje bonbons van chocolarie sjokoolaatje 

€  5.00

* Al onze desserts worden gegarneerd met huisgemaakt chocoladewerk.